Dorte Mandrup søger en Business Developer

Share on:

Vi søger en business developer til yderligere at styrke vores markedsposition i hele Skandinavien inden for vores 3 kerneområder - transformation, education/workspace og mixed use. Du vil få ansvar for research, analyse, konceptualisering og formidling af disse tre områder, lige fra strategi til praksis, og det vil være din opgave at skærpe kendskabet (internt og eksternt) til tegnestuens tilgang til de tre kerneområder.

 

Som business developer vil du stå for:

Strategisk forretningsudvikling sammen med ledelsen

Udvikling af tegnestuens netværk og samarbejdsrelationer

Research om og formidling af tegnestuens 3 kerneområder

Planlægning af netværkstiltag (arrangementer, dialog, faglige møder, mm.)

 

Derudover skal du som business developer hjælpe os med at realisere vores ambition om til stadighed at være den foretrukne betroede rådgiver for kunder med højt fokus på arkitektonisk kvalitet.

 

Den rette kandidat til stillingen

Har lyst til strategisk udvikling og opsøgende netværksarbejde

Er analytisk, struktureret og grundig

Har stærke kommunikationsevner, både socialt og på skrift

Har en baggrund i business development eller anden relevant baggrund

Taler og skriver både dansk og engelsk på ubesværet og højt niveau

Har talent for at arbejde i et fagligt ambitiøst og altid travlt miljø

Succesfuld erfaring med løsning af lign. opgaver i et miljø med høj kreativitet og integritet vil blive vægtet højt

 

Hos Dorte Mandrup A/S abonnerer vi på analytisk og evidensbaseret grundighed og høj, faglig integritet – og vi forbeholder os retten til at nørde igennem, indtil alle sten er vendt.

Vores tegnestue er præget af en fælles glæde og respekt for faget og en dybtliggende skepsis over for både fastgroede konventioner og forbigående trends. Derfor holder vi os af princip heller aldrig for gode til hverken upopulære holdninger eller ophedede faglige diskussioner. Vi bilder os ind, at vi med denne tilgang ofte kommer i mål med elegante svar på komplekse spørgsmål, til glæde for både kunderne og arkitekturen.

 

Hvis du kan se dig selv inden for disse rammer, bedes du venligst sende en ansøgning til frants@dortemandrup.dk senest den 13/08-2017.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at kontakte Frants Nielsen på tlf: 60234019 i perioden 31/07 og frem.