Bliv en del af Dorte Mandrup-teamet

Share on:

Til vores tegnestue i København søger vi en senior kommunikationsmedarbejder, der med indsigt i arkitektbranchen formulerer sig præcist og med kant.

Du får ansvar for at drive den daglige kommunikative indsats på tegnestuen og er med til at sætte den strategiske retning i en kreativ og kompromisløs virksomhed, hvor den kunstneriske ambition er i højsæde, og internationalisering er højst på dagsordenen.

Vi er på en ambitiøs rejse og har brug for en ordekvilibrist, som naturligt tager ansvar og understøtter ambitionen gennem formidling af fagligt stof på en let og interessant måde; både til branchen og til den brede befolkning i Danmark og udlandet.

Derfor er det vigtigt, at du har strategisk indblik, og at du evner at lægge planer og følge dem. Du kan have mange bolde i luften på én gang, og du øjner naturligt muligheder for interessante fortællinger på den danske og internationale kulturscene. Du skriver ubesværet en pressemeddelelse, et debatindlæg eller et motivationsbrev, og du forstår dig på den digitale verden. Ikke mindst strategi for sociale medier, Google Analytics og websites.

Ansvar og opgaver

Du vil indgå i et team, men du vil have det overordnede ansvar for den daglige kommunikation. Dit ansvarsområder vil i hovedtræk omfatte:

• Planlægning og styring af den daglige kommunikationsindsats på tværs af platforme, kanaler og events
• Pressehåndtering og produktion af pressemeddelelser
• Produktion af blog- og debatindlæg om arkitekturfagligt stof såvel som bæredygtighed, ligestilling og andre vigtige emner
• Formidling til udstillinger, film og andre større projekter
• Generel tekstforfatning og korrekturlæsning
• Sociale medier og udvikling af website

Erfaring og kompetencer

Du har minimum 3 års erfaring med skriftlig formidling i kulturverdenen og generel kommunikationsstyring og -produktion. Udover at være en fantastisk kommunikator på både dansk og engelsk, så er du grammatisk knivskarp på begge sprog. Du er måske en arkitekturnørd, der har læst journalistik, eller en arkitekt, der siden er specialiseret og uddannet i kommunikation.

Vigtigst er det, at du har solid indsigt i og interesse for arkitekt- og kulturverdenen, og at du samtidigt let kan kommunikere med kant, humor og ikke mindst holdning. Du skal føle dig godt tilpas i en kreativ og travl virksomhed, hvor der pludseligt opstår muligheder, og verden vendes på hovedet hen over natten. Vi forestiller os, at folk omkring dig betegner dig som en nysgerrig person, der går op i noget og altid har et godt forslag til en udstilling og en god podcast.

Ansøgningsproces

Send din ansøgning og CV via 
https://www.jobindex.dk/jobannonce/361037/kommunikationsansvarlig-med-faglig-indsigt-og-sproglig-kant senest søndag d. 2/8 2020. Vi holder samtaler i uge 33 og 34 med forventet opstart 1. oktober, dog gerne før hvis muligt. Arbejdssted er tegnestuens kontor på Vesterbrogade i København.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til Head of Business Development Pernille Jespersen på +45 6098 8016 eller pej@dortemandrup.dk.